Huawei P8

Twee schitterende camera’s

Deel artikel

Het is alweer bijna een maand geleden dat de Chinese smartphonefabrikant Huawei zijn vlaggenschip heeft onthuld, de Huawei P8. Het toestel heeft een prachtig design en hier lijkt Huawei ook voornamelijk op in te zetten. Wat ook absoluut de moeite waard is zijn de twee schitterende camera’s van het toestel.

De hoofdcamera doet absoluut niet onder voor de gevestigde merken smartphones. De 13 megapixel sensor is uitgerust met optische beeldstabilisatie en heeft een zeer hoge lichtgevoeligheid. Met de camera wil de Chinese smartphonefabrikant onderscheid gaan maken. Dit gaat met deze 13 megapixel camera absoluut lukken helemaal als je kijkt naar de prijs kwaliteit verhouding ten opzichte van de concurrentie.

De front-facing camera heeft een 8 megapixel sensor en hiermee heeft Huawei de ultieme selfie-camera ontwikkeld voor de Huawei P8. Iedereen kan nu een prachtige selfie maken en deze op een professionele manier bewerken met de tools die de camera-app allemaal heeft.

Ben je op zoek naar een smartphone met een buitengewone goede prestatie op camera gebied? Dan is de Huawei P8 echt iets voor jou. Vergelijk bij ons op de website de prijzen van de Huawei P8 met en zonder mobiel abonnement en schaf het toestel goedkoop aan.

Gerelateerd nieuws