hw_424137Huawei P8 abonnement

Op 15 april heeft Huawei in Londen zijn vlaggenschip voor 2015 aangekondigd, de Huawei P8. Het is alweer het derde vlaggenschip van het Chinese bedrijf. Het toestel heeft zoals verwacht een uitermate strak design. De smartphone is volledig opgetrokken uit metaal en het heeft een 5,2 inch beeldscherm. Het kloppend hart van de Huawei P8 is de nieuwe Hisilicon Kirin 930 8-core processor. Alles aan de Huawei P8 is ten opzichte van zijn voorganger sterk verbeterd.

De Huawei P8 is een betaalbare premium smartphone. De smartphone heeft een verkoopprijs van 499 euro. Toch kiezen de meeste consumenten er voor om het toestel aan te schaffen in combinatie met een mobiel telefoon abonnement. Als je de Huawei P8 in combinatie met een abonnement koopt krijg je namelijk korting op de aanschaf. De Huawei P8 zal je niet gratis ontvangen bij een mobiel abonnement, want je sluit bij de telecomprovider een toestel abonnement af waarmee je de P8 in principe in termijnen betaalt.

Vergelijk de prijzen van abonnementen bij verschillende providers

[bm_show_telecom_subs phone=”19″]

Als je zeker van je zaak bent en je wilt de Huawei P8 kopen met een netwerk abonnement en een toestel abonnement, dan rest er voor jou alleen nog om de verschillende aanbieders van de smartphone met elkaar te gaan vergelijken. De Huawei P8 is in Nederland bij verschillende telecomproviders verkrijgbaar en dat maakt het voor jou mogelijk om de smartphone goedkoop aan te schaffen. Door de abonnementsprijzen van de abonnementen bij de verschillende providers te vergelijken kun je maandelijks besparen op je abonnementskosten.

Looptijd van het abonnement bepalende factor voor de maandelijkse prijs

Een belangrijke factor voor de maandelijkse abonnementsprijs voor je Huawei P8 abonnement is de looptijd van het abonnement. Telecomproviders bieden je e mogelijkheid om een abonnement af te sluiten voor de duur van 12 maand of 24 maand. De looptijd van het mobiel telefoon abonnement van je Huawei P8 is namelijk bepalend voor de maandelijkse prijs die je moet betalen voor het mobiele telefoon abonnement. Kies je bijvoorbeeld voor een 24 maand durend abonnement zal je maandelijks veel goedkoper uit zijn dan wanneer je kiest voor een looptijd van 12 maand.