Huawei P8

Huawei P8 abonnement

Op 15 april heeft Huawei in Londen zijn vlaggenschip voor 2015 aangekondigd, de Huawei P8. Het is alweer het derde vlaggenschip van het Chinese bedrijf. Het toestel heeft zoals verwacht een uitermate strak design. De smartphone is volledig opgetrokken uit metaal en het heeft een 5,2 inch beeldscherm. Het kloppend hart van de Huawei P8 is de nieuwe Hisilicon Kirin 930 8-core processor. Alles aan de Huawei P8 is ten opzichte van zijn voorganger sterk verbeterd.

De Huawei P8 is een betaalbare premium smartphone. De smartphone heeft een verkoopprijs van 499 euro. Toch kiezen de meeste consumenten er voor om het toestel aan te schaffen in combinatie met een mobiel telefoon abonnement. Als je de Huawei P8 in combinatie met een abonnement koopt krijg je namelijk korting op de aanschaf. De Huawei P8 zal je niet gratis ontvangen bij een mobiel abonnement, want je sluit bij de telecomprovider een toestel abonnement af waarmee je de P8 in principe in termijnen betaalt.

Huawei P8 Los Toestel

Ben je op zoek naar een betaalbare smartphone? Koop vandaag dan de Huawei P8! Het nieuwe vlaggenschip van Huawei is een krachtige Android-smartphone maar is buitengewoon betaalbaar. De Huawei P8 is voorzien van een geweldig mooi design en doet absoluut niet onder voor andere smartphones. Het voordeel aan deze smartphone is dat je het veel eerder als los toestel zult gaan kopen dan andere smartphones. Het is natuurlijk ook mogelijk om de Huawei P8 in combinatie met een abonnement te kopen, maar of dit verstandig is.
Als je de Huawei P8 los toestel koopt ben je ten eerste verzekert van een smartphone waarmee je nog jaren vooruit kunt. Ten tweede heb je als je een los toestel koopt alle vrijheid van de wereld om een goedkoop en bijpassend mobiel telefoon abonnement ernaast af te sluiten. Omdat de Huawei P8 betaalbaar is kiezen de meeste consumenten om het toestel los te kopen want met een goedkoop sim only abonnement bespaar je maandelijks ontzettend veel geld en dat komt de meeste mensen wel heel goed uit.
De Huawei p8 heeft een verkoopadviesprijs van 499 euro. Wil je liever een goedkopere smartphone dan kun je ook nog zijn kleinere broertje kopen de Huawei P8 Lite, dit toestel heeft een verkoopadviesprijs van 249 euro.

Huawei P8 Sim Only

De Huawei P8 is nu ook in Nederland te koop. Je hebt de mogelijkheid om de smartphone te kopen met een mobiel abonnement, maar je kunt het toestel ook los kopen en hierbij een goedkoop sim only abonnement afsluiten. Omdat de Huawei P8 een betaalbare smartphone is bestaat de mogelijkheid er voor heel veel mensen om de smartphone te kopen als los toestel. Het grootste verschil tussen het aanschaffen in combinatie met een mobiel abonnement en los toestel is het feit dat je veel meer vrijheid hebt. Met een simlock vrije smartphone kun jezelf bepalen waar je een sim only abonnement gaat afsluiten.
Als je alleen een los toestel koopt heb je niet heel veel aan de Huawei P8. Het is noodzakelijk om een mobiel abonnement af te sluiten om volledig gebruik te kunnen maken van de smartphone. Als je het toestel los koopt kun je veel goedkoper gebruik maken van het mobiele netwerk als je een sim only abonnement afsluit. Als je het goedkoopste sim only abonnement afsluit voor je Huawei P8 dan ben je in veel gevallen meestal goedkoper uit dan wanneer je het toestel koopt in combinatie met mobiel abonnement.