Huawei P8 Kopen

De Huawei P8 is vanaf heden in Nederland te koop. De P8 is de opvolger van de indrukwekkende en zeer betaalbare Ascend P7. Het vlaggenschip voor 2015 valt voornamelijk op vanwege zijn design. Het toestel is enorm slank met zijn 6,4 millimeter dikte. Wat daarnaast opvalt bij het toestel is dat het beeldscherm vrijwel de hele voorkant van het toestel vult. Wil je de Huawei P8 kopen? Bekijk hier op de pagina waar je het vlaggenschip van Huawei goedkoop kunt kopen.

De Huawei P8 los of met abonnement kopen

De laatste jaren is Huawei flink aan de weg aan het timmeren en in Nederland heeft het Chinese bedrijf al een plekje verovert tussen de bekende smartphone merken. De Huawei P8 valt tussen alle andere smartphones voornamelijk op vanwege zijn design, maar ook vanwege de prijs die het toestel heeft. Huawei staat bekend om het feit dat ze ten alle tijden een goede prijs/kwaliteitsverhouding hanteren. De Huawei P8 is goedkoop te koop als los toestel, want het toestel heeft een verkoopadviesprijs van 499 euro. De meeste consumenten kiezen er toch voor om het toestel te kopen in combinatie met een toestel abonnement. Voor welke mogelijkheid kies jij?

[bm_show_telecom_subs phone=”19″]

Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend

De Huawei P8 prijs is voor smartphone begrippen betaalbaar. Het nieuwe toestel heeft een verkoopadviesprijs van 499 euro. Deze prijs zorgt ervoor dat het toestel voor veel mensen betaalbaar is om als los toestel te kopen. Maar ben je van plan om je mobiele telefoon abonnement te verlengen of te vernieuwen dan kun je er ook voor kiezen om goedkoop de Huawei P8 te kopen. Bij het afsluiten van een mobiel telefoon abonnement kun je de P8 namelijk goedkoop aanschaffen door een toestel abonnement af te sluiten. De betaalbare smartphone van Huawei zijn kwalitatief goed en helemaal als je naar de prijs/kwaliteit verhouding kijkt. Je krijgt bij de Huawei P8 ontzettend veel smartphone voor een kleine prijs.

Vierde smartphone in de P-serie

De Huawei P8 is alweer de vierde smartphone in de P-serie van Huawei. De P staat voor Platinum. Ben je op zoek naar een kwalitatief goede smartphone voor een betaalbare prijs dan is de Huawei P8 de smartphone waar naar je op zoek bent. De smartphone speelt vooral in op design en ben je hier gevoelig voor koop dan de Huawei P8. Vergelijk bij ons op de website alle aanbieders van de