Huawei P8

Huawei P8 geweldige smartphone voor een betaalbare prijs

Deel artikel

Huawei is sinds 2012 actief op de Nederlandse markt met smartphones. Elk jaar brengt het Chinese bedrijf een high-end smartphone op de markt met krachtige specificaties en de aller nieuwste software. Dit jaar heeft Huawei de P8 als de vlaggenschip gepresenteerd. Het is een geweldig toestel geworden en dat voor een buitengewoon betaalbare prijs.

De Huawei P8 is een stijlvolle Android-smartphone en het toestel valt niet alleen op vanwege zijn prachtige design. De Huawei P8 heeft namelijk twee geweldige camera’s en zit boordevol unieke features zoals Light Paint. In vrijwel elk opzicht is de Huawei P8 beter dan zijn voorganger en dat moet ook wel als de P8 de Ascend P7 opvolgt.

Het toestel heeft een mooi 5,2 inch display met een schermresolutie van 1920×1080 pixels. Het heeft een krachtige octa-core processor in combinatie met 3 GB werkgeheugen. Aan de achterkant is een 13 megapixel camera te vinden en aan de voorkant de ultieme selfie camera met 8 megapixels. Intern heeft het toestel een opslagcapaciteit van 16 GB maar deze is uitbreid baar middels een een microSD-kaart. De Huawei P8 draait op Android 5.0 Lollipop en de nieuwste versie van Huawei’s EmotionUi.

De smartphone kun je nu in Nederland bestellen. Ben je op zoek naar een betaalbare smartphone met goede prijs dan is de krachtige Huawei P8 de ideale smartphone voor een goede prijs die jij zoekt. Bestel de smartphone nu en ontvang het toestel zodra het uitgeleverd gaat worden aan het einde van deze maand.

Gerelateerd nieuws