Huawei P8

Logisch vervolg op de Ascend P6 en P7 is de Ascend P8!

Deel artikel

Huawei is de laatste jaren hard op weg o meen belangrijke speler te worden in de telecom markt. De Ascend P6 was een immens groot succes en met dit toestel stormde het bedrijf uit het niets de top 3 binnen van best verkopende smartphones. Afgelopen jaar presenteerde het bedrijf de opvolger van de populaire P6 en ook dit toestel vliegt op het ogenblik als warme broodjes over de toonbank.

Nu Huawei de weg naar de top aan het bewandelen is kan er ook al met een schuin oog gekeken worden naar de toekomst van het bedrijf en hun plannen op het gebied van telefonie. Een logisch vervolg op de Ascend P6 en P7 is de Huawei Ascend P8. Zoals het bij alle smartphone fabrikanten gaat zal Huawei ook de nummering blijven houden want overstappen op een andere naam doe je alleen als het toestel dusdanig verandert is dat het een nieuwe naam verdiend.

Het is wel mogelijk dat Huawei in de toekomst overstapt op een andere letter en getal maar wij zien geen reden om af te stappen van de naam Ascend, nu het net bekend wordt bij de consumenten. Als Huawei zich wil vestingen in de top van de smartphone fabrikanten dan moet de Ascend P8 weer een twist hebben waar de consumenten voor warm lopen.

Gerelateerd nieuws