Huawei P8

Huawei P8 Lite in mei verkrijgbaar

Deel artikel

Vorige week kondigden wij al aan dat Huawei ook de P8 Lite naar Nederland brengt. Het was in eerste instantie niet bekend of Huawei het goedkopere toestel ook naar Nederland zou brengen, maar dit is nu toch het geval. De Huawei P8 Lite is vanaf 15 mei verkrijgbaar voor 249 euro. Als je de Huawei P8 Lite wilt kopen dan kun je het toestel nu al middels een pre-order bestellen.

De Huawei P8 Lite is een midrange toestel met 5 inch beeldscherm met schermresolutie van 1280×720 pixels. Het toestel heeft als kloppend hart een tragere Kirin 620-chip met een 1,2 GHz octa-core processor en 2 GB aan werkgeheugen. Voor de opslag kun je gebruik maken van de 16 GB interne opslag, dat je wel kunt uitbreiden met een microSD-kaartje tot wel 128 GB.

De Huawei P8 Lite draait vanaf de fabriek op Android 5.0 met daaroverheen de vernieuwde Emotion UI 3.1 skin van Huawei zelf. Aan de voorkant tref je een 5 megapixel camera en aan de achterkant tref je een 13 megapixel-camera met led-flitser en autofocus. De afmetingen van het toestel zijn 143×70,6×7,7 mm en het weegt 132 gram.

De Huawei P8 Lite is een betaalbare smartphone. Als je het toestel wilt kopen kun je kiezen voor een combinatie met een abonnement of je kunt het toestel los kopen. Als je het toestel los koopt voor 249 euro dan heb je alle vrijheid in de keuze voor een goedkoop sim only abonnement. Bestel nu al je Huawei P8 Lite en ontvang het toestel vanaf 15 mei.

Gerelateerd nieuws