Huawei P8

Mobile games

Deel artikel

Naarmate de smartphones beter worden qua snelheid en graphics zijn de games niet langer een ondergeschoven kindje voor de makers, iets wat de Huawei P8 duidelijk laat zien. Met bijna overal WiFi en 4G met onbeperkte databundels worden er steeds meer games gespeeld. Nee, we gaan niet Pokemon Go bespreken, die kent iedereen wel. Maar onderstaande games behoren tot de top in hun segment.

Voetbal, racen, gokken, en schieten, dan heb je de belangrijkste genres wel gehad. Een leuke puzzelgame zou daar nog bij kunnen horen, maar sorry: wij zijn niet van de puzzels.

FIFA Mobile 2017

Eén van de meest populaire games is natuurlijk FIFA 17 van EA Sports. Inmiddels hebben zowel Ajax als PSV een e-sporter in dienst en voor de topper eind december speelden zij tegen elkaar in de Arena. Gelukkig kan je ook op je mobiel FIFA spelen. Prima graphics en ook de gameplay is nog beter aangepast voor kleine schermen. Er is geen campaign optie, maar je kan wel een heel seizoen spelen waarbij je de keuze hebt uit 30 verschillende competities. Enige nadeel van deze game is de noodzaak van een internetconnectie.

fifa 2017

Asphalt Xtreme

Asphalt Xtreme is de ultieme off the road racing game. Je hebt een uitgebreide wagenpark keuze waarmee je gaat racen. De normale auto’s, maar ook pick-up trucks, SUV’s en zelfs Monster Trucks.  Je kan online racen tegen maar liefst 8 andere spelers op racetracks over de hele wereld: van de VS, tot Egypte en Thailand.

MyVegas

Met speelgeld kan je een grote variatie aan gratis gokkasten spelen, maar ook inzetten aan de blackjack tafels. Het speelgeld wordt regelmatig aangevuld en via allerhande quests kan je steeds meer verdienen. Uiteindelijk kan je gouden munten verdienen die je daadwerkelijk in Las Vegas kan uitgeven. Je kan sparen voor overnachtingen, dinercheques, speelgeld of tickets van shows in Las Vegas. Behalve dat het een leuke game is als je van casino’s houdt, spaar je ook nog eens een vakantie bij elkaar.

PinOut!

Hallo! 1998 wil zijn game terug! Weer een flipperkast? Maar dit is niet zo maar een flipperkast. Deze is namelijk oneindig en ziet er anders uit dan je zou verwachten. Je moet via neon verlichte flipperkasten de bal langs en over de nodige obstakels loodsen en een bepaalde tijd.

Dead Trigger 2

Als we het hebben over First Person Shooters dan is Dead Trigger 2 zeker een aanrader. De gameplay is ronduit verslavend en de graphichs zijn prachtig. Je behoort tot de laatste 40 miljoen mensen op aarde en je moet zombie’s afknallen. Er is de nodige content die je moet unlocken als je de zombie’s met bijvoorbeeld een kettingzaag te lijf wil gaan. De game krijgt regelmatig nieuwe updates en blijft daardoor lang leuk om te spelen.

dead triger 2

Gerelateerd nieuws