Huawei P8

De leukste mobiele games voor je Huawei

Deel artikel

De Huawei ontwikkeld zich steeds meer als een high-end smartphone. Het grafische vermogen wordt hierdoor ook steeds beter. Hierdoor zijn er ook steeds meer spellen die het uitstekend doen op de smartphone. Een aantal spellen zijn zelfs gratis te downloaden, maar soms moet je ook een klein bedrag neerleggen. Nog altijd zijn de spellen goedkoper dan voor de computer of Playstation. Dit maakt het leuk om een aantal mobiele games uit te testen. Een paar leuke spellen hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Monument Valley

Absoluut één van de meest originele spellen om te spelen. Uniek aan dit spel is dat je op verschillende manieren een level kan uitspelen. Hierbij is gebruik gemaakt van unieke graphics en een spetterende vormgeving. Dankzij de vormgeving komt het spel nog beter tot z’n recht. Het spel zelf is een echte puzzelgame gebaseerd op het werk van Escher. De kunst van Escher krijgt een unieke twist in Monument Valley. Het spel is te downloaden tegen betaling.

Rayman Classic

Als je het ons vraagt blijft Rayman nog altijd leuk om te spelen. De klassieke platform spel komt helemaal tot z’n recht op je eigen Huawei. Met virtuele knoppen op het beeldscherm kan je Rayman gaan bedienen en door de levels heen loodsen. Vergeet niet om gebruik te maken van zijn super krachten. Dit spel is net als Monument Valley te spelen tegen betaling. Helaas is het geen gratis spel, maar je krijgt er wel ontzettend veel voor terug.

Speel één van de online gokkasten

Er zijn ook spellen op je Huawei die je niet alleen geld kosten, maar ook geld kunnen opleveren. De Android gokkasten zijn populairder dan ooit tevoren. Op de spellen kan je een gokje wagen vanaf een paar cent per draai. Elke ronde maak je kans op grote geldprijzen en zelfs miljoenen euro’s aan prijzengeld. Dit maakt het echt de moeite waard om eens een gokje te wagen en te kijken waar het schip strand. Probeer de spellen zelf uit en kijk waar het schip strand. Wie weet wordt je straks wel miljonair met een gokje op je Huawei. Je zal absoluut niet de eerste zijn!

Angry Birds 2

Het origineel was in 2009 een regelrechte hit. Iedereen was druk om de vogeltjes weg te schieten. Het werd wel eens tijd voor een opvolger en na een paar spin-offs is er eindelijk een echte opvolger. Het spel ziet er gelikt uit met prachtige animaties die zelfs van het beeldscherm van je Huawei afspringen. De fraaie achtergronden en dimensie in het spel maken het extra leuk. Verwacht opnieuw een hoop spektakel met de nieuwe Angry Birds 2.

Temple Run 2

We moeten je bij dit spel even waarschuwen. Als je Temple Run op je mobiel zet raak je geheid verslaafd. Een mooie opvolger van het spel is Temple Run 2. Bij dit verslavende spel moet je zo lang mogelijk rennen. Spring op tijd over obstakels heen en zorg ervoor dat je op tijd aan de overkant terecht komt om te winnen. Elk level is een uitdaging, maar nog steeds super tof om te spelen.

Gerelateerd nieuws