Huawei P8

Eerste Huawei P11 geruchten duiken al op

Deel artikel

De Huawei P10 is pas net gelanceerd of de geruchten voor de opvolger duiken alweer op. De Huawei is nog altijd een smartphone die indruk weet te maken vanwege de hoge kwaliteit en lage prijsverhouding. Natuurlijk gaan de makers dan ook mee in de ontwikkeling door direct al aan de opvolger van de P10 te werken. Natuurlijk is het nog vroeg voor de eerste details dus deze kunnen nog veranderen. Toch is het leuk om er al even in te duiken.

 

Nieuwe chip in de Huawei P11

Natuurlijk wordt het toestel voorzien van een nieuwe chip. Deze komt zoals altijd uit de eigen fabriek van de Chinese fabrikant. Een groot voordeel aan de chip is dat deze een stuk zuiniger is qua stroomverbruik. Je kan zo langer een spelletje op je mobiel spelen of chatten met je vrienden via Whatsapp. Daarnaast zouden bronnen beweren dat het toestel straks een werkgeheugen van 8 GB heeft. De doorsnede consument zou hier niet veel van merken. Maar als je echt serieus gaat gamen of multitasken dan is het leuk om er gebruik van te maken! Je kan zo veel meer uit je toestel halen dan voorheen.

 

De Huawei P11 wordt voorzien van een prachtig beeldscherm

Volgens de laatste geruchten zou de Huawei P11 voorzien worden van een 4K beeldscherm. Dit is inderdaad de techniek die we in de nieuwe generaties televisies zien. Jouw toestel kan straks met dezelfde kwaliteit de mooiste beelden en games afspelen. Het plan is ook nog eens om in dit prachtige beeldscherm een vingerafdrukscanner te verwerken. Het is alleen de vraag of dit echt gaat lukken. Apple en Samsung krijgen het beide namelijk nog niet voor elkaar om dit in het beeldscherm te verwerken. De randen rondom het scherm zullen heel dun zijn waardoor bijna het volledige toestel bedekt is met het beeldscherm.

Nieuwe skin van Android

Eén van de laatste details die uitgelekt is dat Huawei straks met Android 0 gaat werken. Dit is een zelfontworpen skin van Huawei op basis van Android. Dit zou zomaar eens kunnen kloppen. In eerste instantie lijken alle details wel haalbaar voor een bedrijf als Huawei. Vooral als ze ook in de toekomst nog steeds een belangrijke concurrent voor Samsung willen zijn. Ze kunnen dan natuurlijk ook niet meer aankomen met een toestel waar een dikke rand omheen zit. Het is alleen nog wel een jaar wachten voor we definitief weten of de Huawei P11 er zo uit gaat zien.

 

De Huawei P11 is gemaakt om mee te gamen

Als we de specificaties doorlezen dan zal de nieuwe Huawei P11 echt klaar zijn voor de gamers. Met een super snel werkgeheugen en een zuinige chip zou elk spel met gemak gedraaid kunnen worden. Naast de speciale apps voor het toestel kan je ook online gamen via je browser. Je kan bijvoorbeeld in een echt casino een potje roulette spelen op je smartphone. Speel op je telefoon ook nog eens een spelletje waarmee je echt geld kan winnen. Dit klinkt misschien als toekomst muziek maar is vandaag de dag al mogelijk. Met de Huawei P11 zal de beleving van dit soort spellen nog intenser worden dankzij het prachtige beeldscherm. Mits de geruchten natuurlijk waar zijn en Huawei echt met een toestel komt voorzien van deze specificaties. Dit is afwachten en voorlopig moeten we er nog een jaar op gaan wachten.

Gerelateerd nieuws