Huawei P8

Huawei P9 wordt verwacht in maart 2016

Deel artikel

Het huidige vlaggenschip van Huawei, de P8 is in april van dit jaar gelanceerd. De verwachting was dan ook dat rond april van 2016 de opvolger aangekondigd zou worden. Informatie, afkomstig van de website Mobile-dad, meldt echter dat de fabrikant van plan is om het toestel eerder op de markt te brengen. De Huawei P9 wordt volgens deze bron al in maart 2016 op de markt gebracht.

Uit eerdere geruchten kwam naar boven dat de P9 vermoedelijk zal beschikken over een 5,2 inch groot display. De processor zal een Kirin 950 variant zijn en het werkgeheugen zou 4GB groot zijn. Aan de achterkant zal een vingerafdruk scanner aanwezig zijn en twee verschillende camera modules om zo haarscherpe foto’s te maken.

Naast het huidige vlaggenschip is er onlangs ook een high-end phablet op de markt gebracht, de Huawei Mate 8. Wij verwachten dan ook dat in het najaar ook deze phablet een opvolger zou krijgen, de Huawei Mate 9. Zodra er meer bekend is over één van deze twee nieuwe top smartphones lees je het op deze website!

Gerelateerd nieuws