Huawei P8

Huawei P8 Max verkrijgbaar in China

Deel artikel

Smartphonefabrikant Huawei heeft in eigen land onlangs de gigantische Huawei P8 Max op de markt gebracht. Het toestel heeft een displayformaat van 6,8-inch en omgerekend kost het toestel rond de 550 euro. De verkoopadviesprijs van het toestel is relatief laag voor de grootte van de smartphone.

Tijdens de presentatie van het nieuwe vlaggenschip van Huawei werd al direct duidelijk dat de smartphonefabrikant een grote verassing in petto had, en groot is de Huawei P8 Max sowieso! In Londen toverde topman Richard Yu niet de vermeende Huawei P8 Lite uit zijn jaszak, maar de Huawei P8 Max.

Het immens grote toestel beschikt over betere specificaties dan het vlaggenschip. De processor is onder andere krachtiger. In de Huawei P8 tref je namelijk een Kirin 935-chipset uit eigen makelij. Deze 64-bit octa-core processor heeft een maximale kloksnelheid van 2,2GHz. In de smartphone zit verder3GB RAM en het heeft een interne opslagcapaciteit van 64GB, dat uitbreidbaar is middels een microSD-kaart.

Het display is de eye-catcher van de Huawei P8 Max. het 6,8-inch display heeft een Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. met de 13-megaqpixel camera van het toestel kun je prachtige foto’s maken en de capaciteit van de accu is maar liefst 4.360 mAh. Dit is ook wel nodig met een displayformaat van 6,8-inch.

Het is vooralsnog onduidelijk of Huawei de P8 Max naar Europa gaat brengen en wat de Europese verkoopprijs dan zou zijn. in Nederland kun je wel de Huawei P8 en Huawei P8 Lite kopen. Vergelijk hier op de website alle aanbieders van deze toestellen en koop goedkoop je Huawei P8 of Huawei P8 Lite.

Gerelateerd nieuws