Huawei P8

Huawei P8 Lite goede smartphone

Deel artikel

Naast de introductie van de Huawei P8 heeft de smartphone fabrikant ook de Huawei P8 Lite en P8 Max aangekondigd. De Huawei P8 Lite is een luchtigere versie van Huawei’s vlaggenschip en is een smartphone die niet misstaat in het middensegment. Het toestel heeft een mooi design en een uitstekende camera. Het nadeel van deze versie is het feit dat de capaciteit van de batterij vrij matig is. De Huawei P8 Lite koop je voor de helft van het geld van de Huawei P8.

De Huawei P8 Lite heeft net als zijn grote broer een strak design dat ongelooflijk dun is, alhoewel de P8 Lite wel ruim 1,3 millimeter dikker is. Dit heeft te maken met het feit dat het toestel kleiner is maar wel dezelfde specificaties heeft als de P8. Helaas is het metalen frame van de Huawei P8 niet terug te vinden. De P8 Lite is volledig vervaardigd uit chic plastic. Wat wel weer mooi is aan het feit dat de Huawei P8 Lite dikker is is dat de cameramodule aan de achterkant volledig in het design valt. Dit zie je vandaag de dag niet vaak meer.

De prestaties van de Huawei P8 Lite zijn super goed te noemen. Het toestel heeft een Kirin 620-processor, een 64-bit octacore met een snelheid van 1,2 GHz. De processor is door Huawei zelf gefabriceerd. Het werkgeheugen van de Huawei P8 Lite is 2GB en dat vindt je niet snel terug bij een smartphone in het midden segment.

De Huawei P8 Lite is vanaf nu te koop in Nederland. Wil je niet met een koelkast van een telefoon rondlopen, maar wel beschikken over krachtige specificaties? Bestel de Huawei P8 Lite dan direct!

Gerelateerd nieuws