Huawei P8

Foto’s gelekt van de Huawei Nexus

Deel artikel

Op het internet zijn foto’s verschenen van wat vermoedelijk de Huawei Nexus is. Op het internet zijn al eerder geruchten verschenen over dit toestel, nu ook foto’s zijn gelekt lijkt de release van de smartphone dichterbij te komen. Wanneer het toestel precies gelanceerd wordt is nog niet bekend.

Op de foto’s zien we een smartphone die aan de achterkant lijkt zwart metaal te zijn en heeft aan de bovenkant een kleine uitstulping waar de camera en flitser in zijn gemonteerd. De uitstulping is afgerond met afgeronde hoeken. Iets onder de camera zien we een ronde vingerafdrukscanner waarmee het toestel vergrendeld en ontgrendeld kan worden.

Aan de voorkant zien we een scherm wat vermoedelijk 5,7 inch groot is. Opvallend zijn de dunne randen, of bezels, aan de zijkanten van het scherm. Aan de voorkant is ook een camera aanwezig, die gebruikt kan worden voor video bellen of het maken van selfies. Eerder geruchten melden al dat het toestel uitgerust zal worden met een Snapdragon 810 soc, een accu van 3500 mAh en een scherm met een grote van 5,7 inch.

 

Gerelateerd nieuws