Huawei P8

Geruchten iPhone 8

Deel artikel

2017 Zal de 10e verjaardag van de iPhone markeren en Apple heeft iets groot gepland om het te vieren. Met nog enkele maanden te gaan tot de lancering van de iPhone 8 worden de Apple fans steeds nieuwsgieriger naar de nieuwe smartphone. Vanwege Apple’s ambitieuze plannen voor het apparaat, zijn er al een overvloed aan geruchten over de indrukwekkende functies waar het apparaat over zal beschikken. Apple test meer dan 10 prototype iPhone-modellen, waardoor het dus niet helemaal duidelijk is van wat we uiteindelijk gaan zien.

Een nieuw design

Geruchten suggereren dat de iPhone 8 een radicaal nieuw ontwerp krijgt, met een edge-to-edge beeldscherm met slechts kleine randen aan de boven- en onderkant van de smartphone waar functies zoals de Touch ID-vingerafdruk sensor en de voorwaarts gerichte camera zitten. Ook gaan er enkele geruchten rond die suggereren dat de touch ID rechtstreeks in het beeldscherm zitten en de mobiel geen home-knop zal bevatten. Een gelekt ontwerpschema heeft gesuggereerd dat in plaats van het plaatsen van de Touch ID-vingerafdruk sensor onder het glas, het kon worden gevestigd aan de achterkant van de iPhone, maar het is nog niet duidelijk of dit schema een indicatie is van het definitieve ontwerp.

De verwachte prijs

Meerdere geruchten hebben voorgesteld dat de iPhone 8, de duurste iPhone die van Apple zal worden. Verschillende analisten voorspellen dan ook dat de prijs van de mobiel boven de 1000 euro zal gaan liggen. Factoren zoals de OLED-display, draadloos opladen, nieuwe biometrische kenmerken, en cameraverbeteringen zorgen er allemaal voor dat de prijs omhoog gekrikt wordt. Zo gaan er geruchten dat bijvoorbeeld de 3D Touch componenten 150 procent duurden zijn dan de 3D Touch-onderdelen die worden gebruikt in de iPhone 7 en 7 Plus. Enkele andere analisten zijn het oneens met de geruchten van de prijs en voorspellen dat de Apple iPhone 8 met dezelfde prijzen gaat concurreren als die van de Samsungs meest recente Galaxy S8. Om er precies achter te komen wat de prijs is van een iPhone 8 is het verstandig om de website van iphone8kopen.nl in de gaten te houden. Zij houden hier alles bij over Apple’s nieuwe vlaggenschip.

Gerelateerd nieuws