Huawei P8

Ascend P8 wordt van metaal en keramiek!

Deel artikel

Er worden de laatste welen steeds meer geruchten verspreid over de Huawei Ascend P8. Dit toestel moet de opvolger worden van de zeer populaire Ascend P7 die onlangs werd verkozen tot Europees smartphone van het jaar. De telefoon van Huawei worden steeds populairder in Nederland. Het nieuwe toestel van Huawei zal worden gemaakt keramiek en metaal. Het scherm van de telefoon zal na alle waarschijnlijkheid 5,2 inch groot worden. De resolutie zal 1920×1080 pixels zijn. Dit is veel belovend.

De processor die gebruikt zal gaan worden in de nieuwste Huawei smartphone is nog niet bekend. Erg gaan hierover wel veel geruchten. Zo vertelde een bron dat er gebruik zal worden gemaakt van een Kirin 930. Dit zou een zeer sterke achtkernige processor zijn.

Wanneer het toestel zal worden aangekondigd en daadwerkelijk te verkrijgen is in Nederland is nog onbekend. In de wandelgangen gaan geruchten dat het P8 tijdens het CES dat gehouden zal gaan worden tussen 6 en 9 januari in Las Vegas worden gepresenteerd. Tijdens dit grote telecom evenement worden de laatste jaren veel nieuwe telefoons aangekondigd. Het nieuwe vlaggenschip zal na alle waarschijnlijkheid 2 a 3 maanden later te verkrijgen zijn! De verwachting is dat het toestel weer scherp geprijsd zal zijn. De verwachting is ook dat het toestel rond de 400 euro moet gaan kosten. Abonnementen met een gratis toestel liggen dan rond de 30 euro!

Gerelateerd nieuws