Huawei P8 sim only

De Huawei P8 is nu ook in Nederland te koop. Je hebt de mogelijkheid om de smartphone te kopen met een mobiel abonnement, maar je kunt het toestel ook los kopen en hierbij een goedkoop sim only abonnement afsluiten. Omdat de Huawei P8 een betaalbare smartphone is bestaat de mogelijkheid er voor heel veel mensen om de smartphone te kopen als los toestel. Het grootste verschil tussen het aanschaffen in combinatie met een mobiel abonnement en los toestel is het feit dat je veel meer vrijheid hebt. Met een simlock vrije smartphone kun jezelf bepalen waar je een sim only abonnement gaat afsluiten.
Als je alleen een los toestel koopt heb je niet heel veel aan de Huawei P8. Het is noodzakelijk om een mobiel abonnement af te sluiten om volledig gebruik te kunnen maken van de smartphone. Als je het toestel los koopt kun je veel goedkoper gebruik maken van het mobiele netwerk als je een sim only abonnement afsluit. Als je het goedkoopste sim only abonnement afsluit voor je Huawei P8 dan ben je in veel gevallen meestal goedkoper uit dan wanneer je het toestel koopt in combinatie met mobiel abonnement.

Aanbieders van sim only abonnementen in Nederland

Sim only abonnementen kun je in Nederland bij de meeste telecomproviders afsluiten. Je kunt natuurlijk een sim only abonnement voor je Huawei P8 afsluiten bij de bekende telecomproviders zoals KPN, Vodafone en T-Mobile. Je kunt echter ook een sim only afsluiten bij aanbieders die alleen maar dergelijke abonnementen verkopen, zoals Simpel, Simyo, Robin Mobile, Telfort en Tele2. Sluit een voordelig sim only abonnement af bij één van deze providers en bespaar maandelijks op je mobiele telefoon kosten. Vergelijken kan bijvoorbeeld hier.