Huawei P8 Prijs

hw_424129Het Chinese bedrijf Huawei heeft wederom een geweldig toestel op de markt gebracht, namelijk de Huawei P8. Het nieuwe vlaggenschip volgt de Ascend P7 op. De smartphone is wederom voorzien van een prachtig design en het is nog steeds een betaalbare smartphone. De Huawei P8 prijs is 499 euro en dat is voor een smartphone met zulke krachtige hardware goedkoop te noemen. De prijs/kwaliteit verhouding bij de Huawei P8 is wederom uitstekend. De Huawei P8 doet absoluut niet onder voor andere smartphones in het hoge segment, maar je betaalt er wel aanzienlijk minder voor.

De Huawei P8 is verkrijgbaar is verkrijgbaar in de kleuren champagne en grey. Naast de Huawei P8 is het ook mogelijk om de Huawei P8 Max te kopen of de Huawei P8 Lite. Deze toestellen zijn in dezelfde kleur te koop als het vlaggenschip. De Huawei P8 Lite is verkrijgbaar vanaf 249 euro en de Huawei P8 Max is verkrijgbaar vanaf 549 euro.
Omdat de Huawei P8 een buitengewoon betaalbare smartphone is kun je het toestel ook simlockvrij aanschaffen. Wil je de smartphone als los toestel kopen? Vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders en bespaar op je aankoop.

[bm_show_telecom_subs phone=”19″]

In combinatie met een abonnement

Je kunt er echter ook voor kiezen om de Huawei P8 in combinatie met een mobiel telefoon abonnement aan te schaffen. Als je een mobiel abonnement afsluit kun je de P8 goedkoper aanschaffen middels een toestel abonnement. Je betaalt de Huawei P8 dan maandelijks af. Het bedrag dat je maandelijks voor het toestel moet betalen is afhankelijk van de looptijd van je mobiel telefoon abonnement.
Kies het mobiele telefoon abonnement dat bij jouw persoonlijke wensen past en sluit het voordeligste abonnement af in combinatie met de Huawei P8. De P8 Max en Lite zijn eveneens verkrijgbaar in combinatie met een mobiel telefoon abonnement. Vergelijk alle aanbieders en sluit de Huawei P8 aanbieding af die jou aanspreekt.