Huawei P8 Lite

p8 liteDe Huawei P8 Lite is het kleine broertje van de P8. Het toestel heeft een 5-inch display met een resolutie van 1280 x 720 pixels. Dit komt neer op 294 pixels per inch. Het kloppende hart van de Huawei P8 Lite is een HiSilicon Kirin 620 octa-core 1.2 GHz processor met 2 GB RAM en 16 GB interne opslagcapaciteit. De Huawei P8 Lite heeft dezelfde camera’s als de Huawei P8. Achterop is een 13 megapixel camera geplaatst en voorop een 5 megapixel camera. Met de P8 Lite kun je uitstekende foto’s maken. Het design van de Huawei P8 Lite is fantastische, het heeft strakke randen en een geribbeld patroon op de achterkant.
De Huawei P8 Lite is wel een echte iPhone look-a-like smartphone. Het toestel is geschikt voor een ieder die een goede prijs/kwaliteit verlangt. Doordat de Huawei P8 Lite heel betaalbaar is met zijn 250 euro is het ook nog eens mogelijk om het toestel simlockvrij te kopen. En er een goedkoop sim only abonnement erbij af te sluiten.

Specificaties Huawei P8 Lite

Het toestel is uitgerust met een 5-inch IPS display met een schermresolutie van 1280 bij 720 pixels. De Huawei P8 Lite is voorzien van een HiSilicon Kirin 620 octa-core 1.2 GHz processor uit de eigen gelederen. Het heeft 2 GB RAM en intern is er 16 GB opslagcapaciteit. Achterop is een 13 megapixel camera te vinden en voorop een 5 megapixel camera. Het toestel draait op de aller nieuwste versie van Android.

Het grootste voordeel van de Huawei P8 Lite is dat het toestel een 5-inch display heeft. Het is hierdoor een stuk handzamer dan de Huawei P8 Max. qua formaat is het toestel is kleiner dan het vlaggenschip. Als je op zoek bent naar een goede smartphone voor een lage prijs dan is de Huawei P8 Lite de smartphone waarna je op zoek bent.

Vergelijk bij ons alle prijzen van de Huawei P8 Lite en koop de smartphone goedkoop.

[bm_show_telecom_subs phone=”40″]