Huawei P8 Camera

p8 cameraHet vlaggenschip van Huawei heeft een uitermate mooi en strak design. Al jaren brengt het bedrijf smartphones op de markt waar het allemaal draait om het design van de smartphone. Dit jaar legt de Chinese smartphone fabrikant echter ook de nadruk op de camera. Huawei wil zich steeds meer gaan vestigen tussen de al gearriveerde merken en met de Huawei P8 doet het bedrijf dat met het design en de camera.
Aan de achterkant van de Huawei P8 tref je een camerasensor met 13 megapixels en deze is uitgerust met optische beeldstabilisatie en de camera heeft een diafragma van f/2.0. De cameralens heeft ook een Dual Color temperatuur flitser en hierdoor maak je de mooiste foto’s met de Huawei P8. Het is een waar genot om met de 13 megapixel camera foto’s te maken want je waant je als het ware een professioneel fotograaf.

Ultieme selfie camera

Aan de voorkant van het toestel tref je een 8 megapixel camerasensor en hiermee is de Huawei P8 de ultieme selfie smartphone. Met de 8 megapixel camera kun je de mooiste selfies van jezelf maken maar je kunt er ook een groepsselfie mee maken. Dat is wel leuk als je met de hele familie of vriendengroep bij elkaar bent en je wilt het op de gevoelige plaat zetten met iedereen er op.

Uit te breiden geheugen bij de Huawei p8

Gelukkig hoef je bij de Huawei P8 je geen zorgen te maken of je wel voldoende geheugen hebt om alle foto’s op te slaan. De Huawei P8 heeft namelijk intern 16 GB opslaggeheugen en dit geheugen is uit te breiden middels een microSD-kaart tot wel 128 GB. Veel concurrerende smartphones bieden deze mogelijkheid namelijk niet meer en dat is wel het pluspunt als je dus de Huawei P8 koopt!